3.-6. aprillini 2024 algab 26. rahvusvaheline ehitusmess. Eesti ehitab avab iga-aastase kevadise ehitushooaja allpool. Aprillis 2024 Eesti Messi- ja Konverentsikeskuses.

Eesti ehitab on alates 1997. aastast korraldatav iga-aastane rahvusvaheline ehitusmess, mis loob efektiivse kauplemis-, koolitus- ja infokeskkonna nii ehitusturu ekspertidele kui ka ehitushuvilistele. Eesti ehitab on tuntuim kaubamärk Eesti iga-aastasel messiturul. Ehitusmess on suurima näitusepinna ning osalevate ettevõtete ja külastajate arvuga Eestis toimuv mess, mis avab igal aastal sümboolselt kevadise ehitushooaja.

MIKS OSALEDA EESTI MESSIL?

Mess on suunatud nii professionaalsetele külastajatele kui ka majaomanikele ning jaguneb temaatiliselt paviljonideks. Eesti ehitab messil on oodatud osalema ettevõtted ja organisatsioonid, kelle tegevusvaldkonda kuuluvad tooted ja teenused järgmistest tootegruppidest: arhitektuur ja disain, era- ja avalikud ehitustööd, ehitusmaterjalid ja -tooted, ehitusmaterjalid ja -tooted ning kinnisvara arendusprojektid.

Huvitaval kombel on Eesti rahvusvaheline ehitusmess vaatamata koroonapandeemiaga seotud väljakutsetele jätkuvalt kasvanud ja kohanenud. Paljude riiklike ja välismaiste ettevõtete ja organisatsioonide osalemine rõhutab selle sündmuse tähtsust ja atraktiivsust ehitussektoris.

Messi temaatiline struktuur koos paviljonidega, mis on pühendatud konkreetsetele huvivaldkondadele ehitussektoris, pakub külastajatele selget ja lihtsat korraldust. Messitoetuse kättesaadavus väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele ning üksikettevõtjatele Tallinnas on täiendav stiimul osalemiseks ning võib aidata edendada innovatsiooni ja mitmekesisust ehitussektoris.

On ilmne, et Eesti ehitab mess on kujunenud Eesti ehitussektoris märgiliseks sündmuseks, pakkudes ideaalset keskkonda teadmiste vahetamiseks, innovaatiliste toodete eksponeerimiseks ning riiklike ja rahvusvaheliste äripartnerluste arendamiseks. Viimases, 2023. aasta väljaandes osales 134 ettevõtet ja organisatsiooni ning nelja päeva jooksul külastas messi ligi 15 000 külastajat.

Meie Isotexi töötajad ootavad Teid Tallinna Eesti Näituse- ja Konverentsikeskuse stendil C-92